مجموعه پروار بندان شما را به خرید بهترین محصولات شترمرغ دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

مرغوب ترین قسمت گوشت شترمرغ

درمان کرونا با گوشت شتر مرغ

مرغوب ترین قسمت گوشت شترمرغ

مرغوب ترین قسمت گوشت شترمرغ فیله و راسته آن می باشد. فیله کمر شتر مرغ ، در هر پرنده حدود یک کیلوگرم می باشد البته برخی از مراکز به دلیل این که تحت هر شرایطی پاسخگوی مشتریان باشند از مغز ران شتر مرغ استفاده می‌کنند و آن را به جای فیله و راسته به مشتریان می فروشند. لازم به ذکر است در برخی جاها مشاهده شده است که متاسفانه خورده گوشت های درشت تر هم به جای فیله یا راسته به مشتریان می فروشند. مشتریان محترم باید دقت کنند که فیله شترمرغ شبیه یک دوک کامل می باشد و درازای آن به اندازه حدود سی سانتی متر می باشد.

چنانچه از این اندازه کمتر باشد مطمئناً فیله نمی باشد. مثلاً دوستی بگوید فیله هایی تهیه کرده ام که ۵۰ سانتی‌متر است اصلاً چنین نیست ! یا اینکه فیله هایی که امروز از مغازه خریدن هر کدام بین ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر است. باز هم چنین چیزی امکان پذیر نمی باشد . یکی از روش های دیگر شناختن فیله کمر شترمرغ این است که بدانید ابعاد و اندازه آن ابعاد یک ماهی می‌باشد و آن حالت دوکی شکل شبیه سر و دم ماهی را دارد. یعنی از کمر پر گوشت تر و گرد تر و از سر و ته آن تیز تر و نازک تر می باشد.

مرغوب ترین قسمت گوشت شترمرغ
مرغوب ترین قسمت گوشت شترمرغ

پیشنهاد دیگر ما برای مرغوب ترین قسمت گوشت شتر مرغ راسته آن است . راسته شترمر غ هم بعد از جدا شدن از استخوان یک تکه بسیار لذیذ و نرم می باشد . همچنین به دلیل بافت بسیار ظریف که در حیوان وجود دارد ، گوشت راسته شترمرغ بسیار لذیذ جهت استیک و چنجه می باشد . البته دوستانی هستند که آن را در خورشت هم خورد می کنند و استفاده می کنند .

کمر و راسته شترمرغ به دلیل اینکه به هیچ عنوان استخوان یا چربی ندارد و بافت بسیار ظریف و نرمی هم دارد و در غذا طعم لذیذ تری هم به خود می‌گیرد آن را چرخ می کنند و برای استفاده به عنوان کباب تابه ای یا کباب کوبیده هم استفاده می‌ نمایند. که نباید هنگام طبخ بیش از حد روی حرارت بماند . زیرا این کار باعث سفت شدم گوشت می شود .

البته شایان ذکر است که این پرنده آنقدر خواص بسیار زیادی دارد و گوشت مرغوبی دارد که در مجموع نمی‌ توان مرغوب ترین قسمت گوشت شتر مرغ را جدا کرد . چرا که ران این پرنده هم خواص بسیار زیادی دارد . از جمله : نداشتن اوره ، پایین بودن اسید ، دارا بودن امگا ۳ و ۶ و ۹ ، ویتامین D ، نداشتن کلسترول و بسیاری مزایای دیگر ، در تمام گوشت این پرنده می باشد .

حتی در گوشت گردن آن بافتی نرم و لطیف و لذیذ دارد . که شاید اگر بخواهیم فیله و راسته کمر آن را برای غذا استفاده کنیم نیاز به ادویه کمتر و طعم‌ دار کردن کمتری دارد. ولی در گوشت ران یا خرده گوشتی که برای چرخ کرده استفاده می شود و یا گوشت گردن این پرنده ، می توان از برگ بو یا دارچین ، پودر سیر ، پودر آویشن و زنجبیل برای طعم دار کردن بیش تری استفاده کرد .

مرغوب ترین قسمت گوشت شترمرغ
مرغوب ترین قسمت گوشت شترمرغ

نظر شما در انتخاب مرغوب ترین قسمت گوشت شتر مرغ:

جالب است بدانید که شاید به راحتی بتوان جگر و دل شتر مرغ را هم به عنوان مرغوب ترین قسمت گوشت شتر مرغ به حساب آورد.   چرا که جگر شتر مرغ هم فاقد کلسترول می باشد و خون سازی سه برابر بیش تر از جگر گوسفند دارد . همچنین آهن بسیار بالایی دارد و بسیار مفید برای سه قشر حساس می باشد . قشر اول کودکان قشر دوم زنان باردار و رسوم ورزشکاران می باشند که در شرایط بدنی بسیار حساس ، نیاز به خوراک و منبع تامین انرژی ای با این ویژگی ها می باشند. بنابر این برخی از مشتریان دل شتر مرغ را تکه‌ تکه به صورت نگینی خرد می کنند و برای کباب به صورت چنجه استفاده می‌کنند .

حتی بعضی از مصرف کنندگان در تماس هایی با ما گفتند که با برنج سفید و دل کبابی آن را مصرف کرده ایم . جگر شترمرغ هم وقتی مشتری حس می کند می تواند بالای ۱۰ سیخ آن  را بخورد و هیچ احساس سنگینی نکند برایش بسیار جالب است . اما  جگر گوسفند یا گوساله به دلیل داشتن کلسترول بالا مخصوصاً برای استفاده در شب بسیار سنگین می باشد و عزیزانی که مصرف می‌ کنند ، بسیار حس سنگینی در موقع خواب دارند . ولی به قول دوستی با خوردن ۱۰ الی ۱۵ سیخ جگر شترمرغ انقدر احساس سبکی کردم که فکر میکردم نون پنیر خوردم . از این ویژگی می تواند قسمت مرغوبی را برای شترمرغ به حساب آورد.

مرغوب ترین قسمت گوشت شترمرغ
مرغوب ترین قسمت گوشت شترمرغ

طرز تهیه استیک شتر مرغ:

مواد لازم

گوشت ران شتر مرغ یا فیل راسته ورقه شده ………………… ۱۵۰ گرم

جعفری خرد شده ……………………..نصف لیوان

سیر ……………… ۲ حبه

پودر سیر ………………. یک سوم قاشق چای خوری

فلفل سیاه …………………نصف قاشق چای خوری

نمک ………………………. به مقدار لازم

روغن زیتون ………………. ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

در ابتدا ، گوشت های ورقه شده را بین دو کیسه پلاستیک با بیفتک کوب کمی می کوبیم تا نازک تر شود. سپس در مرحله دوم  سیر های کوبیده شده یا رنده شده را به همراه جعفری خرد شده، فلفل سیاه ، پودر سیر و روغن زیتون خوب مخلوط می کنیم . مخلوط به دست آمده را در ظرف صافی می ریزیم و گوشت های از قبل آماده شده را در این مواد یا سس آغشته می‌کنیم . سپس روی آن را با سلفون یا پارچه ای خشک و تمیز می پوشانیم  وبه  مدت هفت الی هشت ساعت در یخچال نگهداری می کنیم . سپس بعد از آن نمک را به هر دو سمت گوشت اضافه می کنیم و در نهایت آن را در تابه با حرارت زیاد سرخ می کنیم.

نوش جااااان…

 

مجید خیری

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

مشاور فروش: مجید خیری

راه های ارتباطی:

phone icon شماره تماس: 09129375123

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

email icon ایمیل: majidposhtibani@gmail.com

مجموعه پروار بندان شما را به خرید بهترین محصولات شترمرغ دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

Call Now Buttonتماس بگیرید