مجموعه پروار بندان شما را به خرید بهترین محصولات شترمرغ دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

کشتارگاه شترمرغ

آنچه در این مقاله میخوانید.....

نحوه ی کار کشتارگاه شترمرغبهداشت کشتار در کشتارگاه شترمرغ

کشتارگاه شترمرغ ، کشتارگاه هایی که فاقد استاندارد های بهداشتی لازم باشند، بلافاصله پلمپ می شوند، بنابراین اکثر قریب به ۹۹ درصد واحد های صنعتی برای جذب اعتماد بازار و مشتریان و هم چنین توسعه کار موارد بهداشتی لازم را رعایت نموده و پیوسته مقید به اجرای آنها هستند. این موارد می تواند شامل موارد زیر شود:

– سقف، کف و دیوار های سالن کشتار، شستشو و بسته بندی باید از کاشی یا سرامیک باشند.
– درب های ورودی و خروجی سالن باید تا حد امکان به صورت مکانیزه باشد تا از نفوذ حشرات و موجودات موذی جلوگیری به عمل آید.
– کارگران و قصابان باید همیشه لباس، دستکش و چکمه های تمیز بر تن نمایند و روزانه مورد شستشو قرار گیرد.
– آنها قبل از ورود به سالن و قبل از خروج از سالن باید دستان خود را با ماده ضد عفونی کننده و آب و صابون شسته و از مایع حاوی مواد ضد عفونی عبور کنند.
– استعمال دخانیات در سالن ممنوع باشد.

نحوه ی کار کشتارگاه شترمرغ

بهداشت افراد پرسنل، مکان ها و وسایل

افرادی که فعالیتشان در جایی است که گوشت شترمرغ حمل یا بسته بندی می شوند و یا سرو کارشان با گوشت های تازه خام یا بسته بندی شده است می بایستی سر کفش های تمیز داشته باشند که به راحتی تمیز شوند و لباس کارشان هم رنگ روشن داشته و تمیز باشد .

افرادی که سروکارشان با گوشت تازه است باید در اول هر روز کاری لباس های تمیز پوشیده و حتی اگر لازم شد در طول روز لباسشان را عوض کنند و دستهایشان را در طول روز چند بار بشویند و ضد عفونی کنند .

همیشه باید قبل از آغاز کار این شستشو انجام شود و بعد از هر بار رفتن به توالت هم انجام شود .

  • اگر کسی در تماس با گوشت آلوده یا حیوانات مریض بود باید بازوها و دست هایش را بلافاصله با آب گرم بشوید و ضدعفونی کند .
  • سیگار کشیدن در سالن هایی که گوشت از آنها عبور می کند و مکان های کاری و ذخیره ی گوشت ممنوع است .
  • هیچ حیوانی به جز دام های کشتاری نباید وارد کشتارگاه شود.
  • معدوم کردن حشرات و جوندگان به طور دائم باید انجام گیرد.
  • ادوات و تجهیزاتی که برای کار کردن با حیوان تازه یا گوشت به کار رفته اند باید همیشه در وضعیت پاکیزه و خوبی نگهداری شوند . این تجهیزات باید در آغاز و پایان روز کاری و حتی در طول روز شسته و ضد عفونی شوند .

بهداشت کشتار در کشتارگاه شترمرغ

  • فقط شترمرغ های زنده هستند که می توانند وارد محل کشتار شوند . حیوانات مذکور بلافاصله بعد از ورود به این مکان ها باید کشتار شوند . خون گیری باید کامل باشد و باید طوری باشد که خون محلی غیر از کشتارگاه را نتواند آلوده کند .
  • عمل پرکنی باید بلافاصله و کامل باشد .
مجید خیری

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

مشاور فروش: مجید خیری

راه های ارتباطی:

phone icon شماره تماس: 09129375123

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

email icon ایمیل: majidposhtibani@gmail.com

مجموعه پروار بندان شما را به خرید بهترین محصولات شترمرغ دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

Call Now Buttonتماس بگیرید